Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ



Οι πολιτικοί και στρατιωτικοί υπεύθυνοι της νέας σφαγής των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς, πρέπει επιτέλους να παραπεμφθούν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως εγκληματίες πολέμου.
Να σταματήσει η ανοχή από ΗΠΑ και ΕΕ.
Άμεσα.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ 13ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008


Το «Φυσιολατρικό & Κοινωνικό Κίνημα ΚΡΙΚΟΣ του ΛΑΟΥ» συμμετέχει στις διαδικασίες της «Πρωτοβουλίας Σοσιαλιστών για Λαϊκή, Πατριωτική & Οικολογική Συσπείρωση». Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση της «Πρωτοβουλίας» της 13ης Δεκέμβρη 2008 (Τάσος Πανταζίδης, Βαγγέλης Χωραφάς, Γιάννης Μαύρος, Πάνος Μαντάς, Θανάσης Σουμπλής).

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008





Το Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης, κάλεσε σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2008, σε συγκέντρωση – συναυλία στο Σύνταγμα. Το κάλεσμα έγινε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Δυστυχώς όμως, σε αντίθεση με την περυσινή συγκέντρωση, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ – πολύ υποτονική. Τόσο οι πολιτικές και Δημοτικές Οργανώσεις, όσο και οι τοπικές συλλογικότητες, έλαμψαν δια της απουσίας τους. Το ίδιο έπραξαν και οι πολίτες οι οποίοι αν και έγινε σχετική ενημέρωση και αφισοκολήσεις, δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση.
Ο «Κρίκος του Λαού» μαζί με τους «Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας», συμμετείχε στην κινητοποίηση με έντυπα και φυλλάδια. Από το τραπεζάκι μας, πέρασαν αρκετοί από τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ο Μανώλης Γλέζος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπανιάς.