Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες

Κύριε Διευθυντά

Με ευχαρίστηση είδα στην εφημερίδα σας, να υποστηρίζετε τους μικρομεσαίους επαγγελματίες ή αλλιώς επικαλούμενους, ιδιωτική πρωτοβουλία.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι περί τις 800.000 και με τους υπαλλήλους τους, λογιστές, τους πλασιέ, τους εργάτες, τις οικογένειές τους που απασχολούν τους υπολογίζω περίπου πάνω από τον μισό Ελληνικό πληθυσμό. Όταν βάζουν λουκέτο στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του, μπαίνουν όλοι τους, στις ουρές των ανέργων. Όπως πολύ σωστά γράφετε αυτοί οι άνθρωποι εγκαταλείφθηκαν στην μοίρα τους ενώ, όλοι σχεδόν τους απομυζούνται.

Είναι σαν μια «ισχνή αγελάδα, που όλοι την αρμέγουν χωρίς κανείς να φροντίζει να την ταΐζει». Βλέπουμε να κατεβάζουν τα ρολλά των καταστημάτων τους, με απρόβλεπτες για την κοινωνία συνέπειες (μέχρι θανάτους και αυτοχειρίες έχουμε), αυτών των ανθρώπων.

Το Κοινωνικό Κίνημά μας, «Κρίκος του Λαού», στην ιστοσελίδα του (www.krikos.tk) αναφερόμαστε στο ότι αυτοί οι άνθρωποι για να ορθοποδήσουν, πρέπει να πάρουν χαμηλότατα δάνεια με ευκολίες αποπληρωμής για να βάλουν πράγματα στα ράφια τους, ή να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους, για να μην έχουμε τον «θάνατο του εμποράκου».

Πρέπει η Κυβέρνηση μαζί με την αντιπολίτευση να βρει τρόπους υποστήριξης με σχέδια και αναφορές. Εάν δεν γίνει αυτό και τους φέρεστε σαν «Ιαβέρηδες», τότε, κακό της κεφαλής όπως λένε οι Κρητικοί στις μαντινάδες τους.

«Η αγελάδα θα ανακαλύψει την δύναμή της και θα παρασύρει πασσάλους που την έχουν δέσει» και στην προκειμένη περίπτωση δεν θα δώσει ψήφο στα αφεντικά δεξιά και αριστερά.

Το ξανατονίζουμε ότι είναι όλοι μαζί πάνω από τον μισό Ελληνικό πληθυσμό. «Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω».

Σας χαιρετώ,
Δημήτριος Γεωργάς
Ιδρυτής του Φυσιολατρικού Κοινωνικού Κινήματος «Κρίκος του Λαού»
(αναπληρωτής αντιπρόσωπος των Οικολόγων Ελλάδας-ΟΙ.ΔΑ)
www.krikos.tk



Φυσιολατρικό Κοινωνικό Κίνημα Κρίκος του Λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια: