Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Δραστηριότητές μας

Ο «Κρίκος του λαού», πιστός σε όσα πρεσβεύει, πραγματοποιεί συχνές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου μέλη και φίλοι να έρθουν σε επαφή με το Περιβάλλον και τις ομορφιές της Πατρίδας μας.

Συμμετέχει σε δενδροφυτεύσεις, όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Τα μέλη του συμμετείχαν στα πρόσφατα Αντιπολεμικά συλλαλητήρια που οργάνωσε το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ.

Συμμετέχουμε επίσης στις πορείες μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και σε κάθε άλλη δημοκρατική και αγωνιστική εκδήλωση του λαού μας και των κινημάτων του.

Ο ιδρυτής του «Κρίκου του Λαού» Δημήτρης Γεωργάς, ηγήθηκε πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Συμμαχίας - Ομοσπονδίας των εν Ελλάδι Οικολογικών, Φυσιολατρικών, Περιβαλλοντολογικών αλλά και άλλων προοδευτικών Οργανώσεων και Κομμάτων. Η προσπάθεια αυτή είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ο Δ.Γεωργάς συμμετείχε επίσης στην πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων οικολογικών και άλλων Οργανώσεων και Κομμάτων, με θέμα τα μεταλλαγμένα προϊόντα.

ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

27-8-2004: Συμμετοχή στην διαδήλωση για την επίσκεψη Πάουελ στην Ελλάδα

22-7-2004: Συμμετοχή στην διαδήλωση ενάντια στην περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων και στην περιβαλλοντική υποβάθμιση στο όνομα της Ολυμπιάδας

3-7-2004:Συμμετείχαμε στην Πανελλαδική συνάντηση κατά των μεταλλαγμένων που διοργάνωσε το Π.Δ.κατά των ΓΤ, στην οποία τονίσαμε την ανάγκη για συντονισμένη-άμεση δράση για να εμποδίσουμε τα φορτία με τα μεταλλαγμένα.

26/29-6-2004: Συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις με κοινό αντιπολεμικό κάλεσμα

10-6-2004: Συμμετοχή στη διαδήλωση του Αυτόνομου συντονιστικού δράσης ενάντια στα μεταλλαγμένα.

17-4-2004: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις κατά των μεταλλαγμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: