Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΑΣ
Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος

Με το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας για την Υπερνομαρχία», κατέρχεται υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος ο γνωστός από την οικολογική του δράση, Δημήτρης Γεωργάς. Ο κος Γεωργάς, γιος του αγαπητού σε όλους εκπαιδευτικού, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και παρασημοφορημένου (τρις) ήρωα του ελληνοϊταλικού πολέμου Κωνσταντίνου Γεωργά, ανακοινώθηκε ότι είναι μέλος του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας» η οποία συγκροτήθηκε από τα μέλη της «Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο» και πολλές προσωπικότητες του συνδικαλιστικού, καλλιτεχνικού, οικολογικού χώρου. Ο Δημήτρης Γεωργάς, είναι Αναπληρωτής Εκπρόσωπος (Αντιπρόεδρος) των Οικολόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του «Κρίκου του Λαού» (Φυσιολατρικό και Κοινωνικό Κίνημα). Αγωνίζεται από τις επάλξεις της μαχόμενης οικολογίας και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για τη συνεργασία και ένωση των ελληνικών οικολογικών κομμάτων και οργανώσεων.
«Οι προσπάθειες όλων μας πρέπει να επικεντρωθούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και τους συμπολίτες μας. Οι πόλεις μας χρειάζονται περισσότερους ελεύθερους χώρους, περισσότερο πράσινο, λιγότερη μόλυνση, επίλυση του κυκλοφοριακού, αναβάθμιση των υπαίθριων χώρων, καθαριότητα. Οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας ένα καλύτερο μέλλον. Όπως λέει και ένα παλιό οικολογικό ρητό: τη Γη δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας. Τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας. Τόσο το περιβάλλον, όσο και η κοινωνία, απαιτούν τη δική μας δράση και εγρήγορση. Τόσο για την προστασία της φύσης, όσο και για καλύτερες κοινωνικές υπηρεσίες, καλύτερες συνθήκες δουλειάς, καλύτερη παιδεία. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό, πέρα και πάνω από περιχαρακώσεις»
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, πιστεύοντας ότι η παρουσία του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο θα είναι χρήσιμη και πολιτικά παραγωγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: